Annonse
Annonse

Tower Heist

Originaltittel: Tower Heist


Kinopremiere:
11.11.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
United International Pictures
Spilletid:
1 t. 41 min.

Kategori:
Action
Komedie
Krim

Aldersgrense:
7 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Ben Stiller og Eddie Murphy leder an stjernegalleriet i Tower Heist, en krimkomedie om en gjeng ærlige arbeidere som tar i bruk skitne knep for å hevne seg på Wall Street-svindleren som rundlurte dem.

Etter at arbeidsstaben i en Central Park-luksusskyskraper oppdager at milliardæren i toppetasjen har stukket av med hele pensjonen deres, slår de seg sammen for å planlegge den ultimate hevnen: Et dristig kupp for å stjele tilbake det han har tatt fra dem.

Josh Kovacs (Stiller) har jobbet som stabssjef ved et av de mest luksuriøse og velsikrede bolighøyhusene i New York i over et tiår. Under hans årvåkne øyne er det ingenting som går ubemerket hen. I den råflotte leiligheten på toppetasjen sitter Wall Street-mogulen Artur Sway (Alan Alda) i husarrest, etter å ha blitt tatt med buksene nede mens han svindlet investorene sine for to milliarder kroner. Men de dette svir aller verst for er alle de ansatte i skyskraperen, hvis pensjoner han hadde ansvaret for å ivareta.

Bare noen dager før Artur ser ut til å slippe unna med den perfekte forbrytelsen, tar Josh og staben hans kontakt med småkjeltringen Slide (Murphy) for å planlegge det nær sagt umulige. De ønsker å ta seg inn i Arthurs velbevoktede leilighet og stjele de verdiene de tror befinner seg der. Selv om de er amatører, kjenner disse ferske tyvene bygningen bedre enn noen andre. Det viser seg raskt at de har kartlagt det dristige kuppet i årevis - de bare visste ikke om det før nå.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO