Annonse
Annonse

Immortals 3D

Originaltittel: Immortals 3D


Kinopremiere:
25.11.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Nordisk Film
Spilletid:
1 t. 50 min.

Kategori:
Action
Drama
Fantasy

Aldersgrense:

(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Den visjonære regissøren Tarsem Singh (The Cell, The Fall) og produsentene Gianni Nunnari (300), Mark Canton (300) og Ryan Kavanaugh (The Fighter) slipper løs en episk fortelling om svik, hevn og skjebnen i Immortals, et lekkert og spektakulært filmeventyr i 3D. Mens en maktsyk konge raserer det gamle Hellas på jakt etter et sagnomsust våpen, står en heltemodig ung landsbygutt opp mot ham i en spennende jakt som er like tidløs som den er intens.

Den brutale og blodtørstige kong Hyperion (Mickey Rourke) og hans morderiske herakliske hær herjer Hellas på leting etter den forsvunne Epirus' bue. Med buen som vil gjøre ham usårbar kan konge velte Olympens guder og bli den suverene herskeren over hele verden. Med nådeløs effektivitet ødelegger Hyperion og hans legioner alt i deres vei, og ingenting ser ut til å kunne stanse den onde kongens fremmarsj.

Etter som landsby etter landsby utryddes, sverger steinhoggeren Thesevs (Henry Cavill) å hevne sin mors død i et av Hyperions angrep. Når Thesevs møter det sybilliske oraklet Fedra (Freida Pinto) blir hun overbevist om at de fryktelige utsiktene til den unge mannens fremtid er nøkkelen til å stanse ødeleggelsene. Med hennes hjelp samler Thesevs en liten gruppe krigere og omfavner sin skjebne i et siste, desperat slag der menneskehetens fremtid står på spill.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO