Annonse
Annonse

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Originaltittel: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1


Kinopremiere:
18.11.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Nordisk Film
Spilletid:
1 t. 57 min.

Kategori:
Drama
Fantasy
Romantikk

Aldersgrense:
11 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

I The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 1, blir Bella (Kristen Stewart) og Edward (Robert Pattinson) og de rundt dem konfrontert med konsekvensene av parets bryllup, bryllupsreise og en dramatisk barnefødsel.som får en sjokkartet effekt på Jacob Black (Taylor Lautner).

Med mer av den kjærlighet, det begjær, intriger og spenning som har gjort de tre tidligere filmene i serien til internasjonale megasuksesser, tar The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 1 oss nærmere enden på sagaen om vampyrer, grenseløs kjærlighet, evig vennskap og å finne seg selv.

Stephenie Meyer er gjennom bokserien blitt et verdensomspennende fenomen. Bøkene er utgitt i over 50 forskjellige land, og har samlet solgt 116 millioner eksemplerer. Bøkene har vært på bestselgerlisten i over 142 uker - så langt.
The Twilight Saga - Breaking Dawn - Part 1 er den første av to filmer basert på Meyers fjerde og siste bok i Twilight-sagaen og er regissert av Bill Condon (Dreamgirls, Gods and Monsters) fra et manus av Melissa Rosenberg.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO