Annonse
Annonse

Top Gear: The Challenges 3

Originaltittel: Top Gear: The Challenges 3


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
10.08.2011

BD-release:


Distributør:
SF Norge
Regi:
Produsent:
Produksjonsår:
2010

Skuespillere:
Jeremy Clarkson
Richard Hammond
James May
The Stig
Spilletid:
204 min

Kategori:
TV-serie
Komedie

Aldersgrense:
Tillatt For Alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Bilkræsj, bulking og en buss som faller over ende! Her får du Top Gears raske og fryktløse utfordringer i én attraktiv boks. Jeremy, Richard og James tar fatt på enda flere merkelige forsøk på å utkonkurrere hverandre i en stinkende sky av dekkrøyk og rust – på sin sedvanlige overambisiøse måte.

Billige Alfaer
Guttene prøver å bevise at gamle Alfa Romeoer er bilentusiastenes favoritter ved å kjøpe italienske rustbøtter verdt £1.000 og fullføre en rekke utfordringer. Vel, når vi sier ”fullføre”...

British Leylands Utfordring
Den generelle konsensus er at British Leyland aldri lagde gode biler. Vi er uenige. For å bevise at 40 år med BL er verdt å feire, gjør gutta seg klare for en klassisk BL og prøver seg på den fryktede vanntesten.

Et Løp Over Japan
Jeremy og en Nissan utfordrer James, Richard og verdens største offentlige transport i et episk løp tvers over Japan. Ja, det er GT-R versus et høyhastighetstog, og det er et nært løp.

Top Ger vs. Tyskere
Gutta utfordrer programlederne av det tyske Top Gear. Noe som får deg til å tenke på at ”Hotell i særklasse” kunne ha prøvd hardere når det gjaldt krigsvitser.

Lasetbilløp
Jeremy og gutta lurer på hvor vanskelig det er å være lastebilsjåfør – og grubler lenge nok til å kjøpe tre lastebiler og begi seg ut på den største lastebilutfordringen noensinne.

Richards F1 Utfordring
Det var Renault, Fernando Alonso, vant verdenstittelen i, men Richard klarer ikke helt å følge tempoet. For å si det på en litt annen måte: Dekkene trengte å varmes opp igjen etter at han hadde gjort ferdig sine runder...

Revejakt
Gutta finner opp en ny landlig sport; de setter en gjeng med jakthunder opp mot en Daihatsu Terios. Jeremy setter seg fast i en elv og Richard viser seg å være overraskende flink på hest.

Bussløp
Boris Johnson ønsker å vite hvilken buss som er den beste for London. For å finne ut dette får vi en haug med bilførere til å kjøre dem rundt på grusbanen. Veldig vitenskapelig...

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO