Annonse
Annonse

Arme Riddere

Originaltittel: Arme Riddere


Kinopremiere:
02.12.2011

DVD-release:


BD-release:

Spilletid:
1 t. 26 min.

Kategori:
Action
Komedie

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Norsk

Vettskremt og blodig våkner Oscar Svendsen med en hagle i hendene i det som en gang var en anstendig strippebule ved Svinesund. Rundt ham ligger åtte lik, og foran ham står kriposetterforsker Solør og peker på ham med en pistol. For Solør fremstår det klart at han er den skyldige selv om Oscar hardnakket bedyrer sin uskyld.

Nølende begynner Oscar å fortelle den utrolige historien om fire karer som sammen fikk tolv rette i tipping og 1.739.361 kr i fanget. Pengene skulle vise seg å være vanskelig å dele på fire.

Arme Riddere er en spennende, leken og blodig komedie fra produsenten av Fritt Vilt. Filmen er basert på en historie av Norges krimforfatter nummer én; Jo Nesbø. Vi møter en gjeng rufsete karer med felles kriminell bakgrunn. Det er Oscar (Kyrre Hellum), Thor (Mads Ousdal), Billy (Arthur Berning) og Tresko (Andreas Cappelen). De jobber sammen på en snodig fabrikk som lager plastikkjuletrær, midt i ingenmannsland. Også tipper de.

I øvrige roller medvirker blant andre Henrik Mestad, Lena Kristin Ellingsen, Fridtjov Såheim, Anne Marie Ottersen, Jan Grønli og Peter Andersson.

Arme Riddere produseres av Fantefilm og distribueres av Nordisk Film Distribusjon. Regien er ved Magnus Martens.

Karakterer

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO