Annonse
Annonse

Dreamhouse

Originaltittel: Dreamhouse


Kinopremiere:
09.12.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Nordisk Film
Spilletid:
1 t. 31 min.

Kategori:
Drama
Thriller

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Noen sier at alle hus har minner. For én mann er hjemmet et sted han ville drept for å glemme. Daniel Craig, Naomi Watts og Rachel Weisz spiller i thrilleren Dream House, om en familie som uten å vite det flytter inn i et hus der det er begått noen grusomme mord. og selv blir drapsmannens neste målskiver.

Den suksessrike forlagssjefen Will Atenton (Craig) slutter i sin godt betalte jobb på Manhattan, og tar med seg kona Libby (Weisz) og deres to døtre til en sjarmerende liten by i New England. Men når de prøver å finne seg til rette i sin nye tilværelse finner de ut at en mor og hennes barn ble drept i det nye drømmehuset deres. Og hele byen tror morderen var ektemannen som overlevde.

Når Will begynner å undersøke nærmere er han ikke sikker på om han har begynt å se spøkelser eller om han bare blir for personlig involvert. De eneste ledetrådene han får kommer fra Ann Patterson (Watts), en mystisk nabo som kjente dem som ble skutt. Og mens Will og Ann setter sammen bitene i det groteske puslespillet må de finne ut hvem som drepte familien i Wills drømmehus før han vender tilbake og begynner å drepe igjen.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO