Annonse
Annonse

Battleship

Originaltittel: Battleship


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
United International Pictures
Spilletid:


Kategori:
Action
Krigsfilm
Science Fiction

Aldersgrense:

(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

En skipsflåte blir tvunget til å kjempe mot en armada med ukjent opphav i denne actionfylte science fiction-filmen. I rollene møter vi blant andre artisten Rihanna, Liam Neeson og Alexander Skarsgård.

Peter Berg (Hancock) produserer og regisserer Battleship, et episk actioneventyr som utspiller seg til sjøs, i skyene og på land idet planeten vår kjemper for å overleve en invasjon fra verdensrommet. Battleship er basert på Hasbros klassiske marinestrategispill. Hovedrollene spilles av Taylor Kitsch som Hopper, en marineoffiser som gjør tjeneste på USS John Paul Jones; Brooklyn Decker som Sam, en fysioterapeut og Hoppers forlovede; Alexander Skarsgård som Hoppers eldre bror, Kommandør Stone på USS Samson; Rihanna som Lt. Raikes, Hoppers kollega og våpenspesialist på USS John Paul Jones, samt den internasjonale superstjernen Liam Neeson som Hopper og Stones overordnede (og Sams far), Admiral Shane.

Battleship er medprodusert av Brian Goldner og Bennett Schneir i Hasbro, som også har stått bak Transformers-filmfranchisen, samt Scott Stuber (Trøbbel i paradis), Sarah Aubrey (The Kingdom) og Duncan Henderson (Master and Commander)

Sommeren 2012 starter med tidenes største kampslag: Battleship.

Karakterer

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO