Fra den Oscar-vinnende produsenten av Crazy Heart med Maggie Gyllenhaal, kommer en frekk, søt og morsom komedie basert på den sanne historien om oppfinnelsen av vibratoren. I øvrige roller finner vi Hugh Dancy, Rupert Everett, Felicity Jones, Jonathan Pryce og Gemma Jones."/>
Annonse
Annonse

Hysteria

Originaltittel: Hysteria


Kinopremiere:
25.12.2011

DVD-release:


BD-release:


Distributør:
Scanbox
Spilletid:
1 t. 49 min.

Kategori:
Romantisk komedie

Aldersgrense:
Tillat for alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

En hysterisk og romantisk komedie med gode vibrasjoner om oppfinnelsen av vibratoren.

I Viktoriatidens London berører diagnosen "hysteria" mer enn halvparten av byens kvinner. Dr. Robert Dalrymple (Jonathan Pryce) er byens fremste spesialist på behandling av kvinner som lider av en form for stress, depresjon eller stort sett alle emosjonelle plager, og har utviklet en form for terapi som involverer en forsiktig stimulering av en viss kroppsdel. Inn i bildet kommer den unge legen Mortimer Grenville (Hugh Dancy) som begynner som hans nye assistent. Ordrebøkene fyller seg opp, men hans popularitet hos pasientene fører også til alvorlige håndkramper. Mortimers situasjon blir ikke bedre ved at han befinner seg midt i et trekantdrama mellom sin arbeidsgivers to unge døtre: Den frittalende og egenrådige Charlotte (Maggie Gyllenhaal) og den søte og underdanige Emily (Felicity Jones).

Fra den Oscar-vinnende produsenten av Crazy Heart med Maggie Gyllenhaal, kommer en frekk, søt og morsom komedie basert på den sanne historien om oppfinnelsen av vibratoren. I øvrige roller finner vi Hugh Dancy, Rupert Everett, Felicity Jones, Jonathan Pryce og Gemma Jones.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO