For de fleste av oss betyr en kort avslapningspause; museer, gallerier eller strender. Men for Jamie handler det om mat, og han mener at du kan lære utrolig mye mer om et sted, fra hvordan de tilbereder og spiser maten.

Det hele starter i Marrakesh, hvor Jamie utforsker smugene i gamle Medina og eksotiske markedet Djemaa el Fna hvor han unngår slangetemmere og tannselgere for å prøve ut maten i gatene i byen. I Athen prøver han å fiske med spyd og møter birøktere med mange historier å fortelle. Neste stopp er Andalucía hvor Jamie møter tyrefektere under opplæring i Spanias eldste tyrefekterarena og koker paella for hele landsbyen. I Pyreneene går han på trøffel-jakt med en gris og villsvinjakt med hund. I Venezia går Jamie utenfor turistløypa for å møte aristokrater i et "palazzo" og kvinnelige fanger som dyrker grønnsaker bak murene i Giudecca. Til sist står Stockholm for tur, her forsøker Jamie å unngå nakenbading på en tradisjonell krepsefest."/>
Annonse
Annonse

Jamie's Food Escapes

Originaltittel: Jamie Does


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
07.03.2012

BD-release:


Distributør:
SF Norge
Spilletid:
360 min

Kategori:
Dokumentar

Aldersgrense:
Tillatt For Alle
(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

I "Jamie's Food Escapes" forvandler Jamie Oliver seg til en matturist. I hver episode utforsker han maten fra et kjøkken i en by eller region kun en kort flytur fra Storbritannia.

For de fleste av oss betyr en kort avslapningspause; museer, gallerier eller strender. Men for Jamie handler det om mat, og han mener at du kan lære utrolig mye mer om et sted, fra hvordan de tilbereder og spiser maten.

Det hele starter i Marrakesh, hvor Jamie utforsker smugene i gamle Medina og eksotiske markedet Djemaa el Fna hvor han unngår slangetemmere og tannselgere for å prøve ut maten i gatene i byen. I Athen prøver han å fiske med spyd og møter birøktere med mange historier å fortelle. Neste stopp er Andalucía hvor Jamie møter tyrefektere under opplæring i Spanias eldste tyrefekterarena og koker paella for hele landsbyen. I Pyreneene går han på trøffel-jakt med en gris og villsvinjakt med hund. I Venezia går Jamie utenfor turistløypa for å møte aristokrater i et "palazzo" og kvinnelige fanger som dyrker grønnsaker bak murene i Giudecca. Til sist står Stockholm for tur, her forsøker Jamie å unngå nakenbading på en tradisjonell krepsefest.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO