Annonse
Annonse

Savages

Originaltittel: Savages


Kinopremiere:
12.10.2012

DVD-release:


BD-release:

Spilletid:


Kategori:
Drama
Krim
Thriller

Aldersgrense:

(Om aldersgrensene)

Språk:
Engelsk

Marihuanadyrkerne Ben (Aaron Johnson) og Chon (Taylor Kitsch) må ta opp kampen med et meksikansk narkotikakartell når venninnen deres kidnappes. Også i rollene: Blake Lively, John Travolta, Salma Hayek og Benicio Del Toro. Regi av Oliver Stone.

Den Oscar-trippelvinnende filmskaperen Oliver Stone er tilbake på kinolerretet med den intense thrilleren Savages. Filmen byr på et stjernegalleri av skuespillere, inkludert Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Thurman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch og Demian Bichir. Savages er basert på Don Winslows bestselgende krimroman, som ble utpekt av New York Times til en av de ti beste bøkene i 2010.

Laguna Beach-entreprenøren Ben (Johnson) er en harmonisk og gavmild buddhist. Sammen med sin beste venn, eksleiesoldaten Chon (Kitsch), driver han en lukrativ hjemmeindustri med marihuanadyrking av ypperste klasse. De er også begge forelsket i skjønne Ophelia (Lively). Livet er idyllisk i det sørcaliforniske nabolaget deres, helt til et meksikansk narkokartell rykker inn og krever at trioen gjør forretninger med dem.

Den nådeløse kartellederen Elena (Hayek) og hennes brutale høyre hånd, Lado (Del Toro) undervurderer imidlertid det sterke båndet mellom de tre vennene. Ben og Chon får hjelp av en motvillig, sleip narkoagent (Travolta) til å iverksette en tilsynelatende uvinnelig krig mot kartellet.

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO