Annonse
Annonse

Den fördömde Del 2

Originaltittel: Den fördömde - Andra kriminalfallet


Kinopremiere:
tips oss!

DVD-release:
27.04.2012

BD-release:
27.04.2012

Distributør:
Warner Bros
Spilletid:
1t 30 min

Kategori:
Thriller

Aldersgrense:
15 år
(Om aldersgrensene)

Språk:
Svensk

Sebastian (Rolf Lassgård) lykkes naturligvis med å støte bort flere av menneskene på teamet hos Rikskriminalpolisen, og får ikke jobbe videre med dem. Dette er dessverre det siste han trenger, da han har fått et svært uventet svar på familiehemmeligheten som lå skjult i de gjemte brevene.

Dette svaret har snudd hele livet hans på hodet, da det nemlig viste seg at han har en 30 år gammel datter som overhodet ikke kjenner ham! Som om ikke det var nok, er denne datteren en av kollegene hans ved Rikskriminalpolisen som liker ham minst av alle, en ung politikvinne ved navn Vanja (Moa Silén).

Samtidig arbeider Rikskriminalpolisen med å løse en serie brutale kvinnemord, hvis gjennomføring minner om seriemorderen Edward Hinzes modus operandi. Hinze var en morder som Sebastian var med på å arrestere for ti år siden, og som fremdeles sitter fengslet. Politiet leter derfor etter en etteraper, men Sebastian innser snart at Edward (Niklas Falk) må være involvert, da alle de døde kvinnene viser seg å være blant Sebastians gamlekjærester. Enda mer spent blir det når han finner ut at nok en person vet at Vanja er hans datter. Den personen er nemlig Edward ?

Karakterer

Filmklipp og trailere

Artikler

Annonse
De siste sakene på Filmforumet.no:
Filmforumet.no

TIPS OSS:
[email protected]
OBS: VI SELGER IKKE FILMER.
PRØV CDON.NO